vineri, octombrie 17



S-a reindragostit de sotie, dupa ce s-a intors de pe front amnezic si intr-un scaun cu rotile
17 octombrie, 17:29

Sotii Parton, impreuna cu copiii, formeaza din nou o familie fericita (foto: Daily Mail)
Fiecare poveste de dragoste este unica in felul sau. Cu atat mai mult cele in care unul dintre parteneri ii sta alaturi jumatatii sale, in momentele grele. Povestea unor britanici impresioneaza tocmai prin daruirea cu care sotia isi ingrijeste barbatul, participant la Razboiul din Golf, dupa ce acesta sufera pierderi grave de memorie si ramane imobilizat intr-un scaun cu rotile. Dupa sase ani de eforturi, cu ajutorul celor dragi, al specialistilor, dar si a unui catelus pe nume Endal, Allen si-a revenit. S-a indragostit de sotia sa, ca si cum abia ar fi cunoscut-o, si a reusit sa fie din nou un om fericit.
Sotii Parton sunt dovada vie ca dragostea adevarata poate trece peste orice obstacol. Cei doi s-au intalnit pentru prima oara in anul 1982. Allen lucra in Marina, iar Sandra era asistenta medicala. A fost dragoste la prima vedere si nu dupa mult timp cei doi s-au casatorit. Ei au doi copii Liam si Zoe. Prima test al iubirii sotilor Parton a fost atunci cand Sandra a fost diagnosticata cu depresie postnatala, iar Allen a fost nevoit sa aiba singur grija de copii. Erau o familie modesta care ducea o viata linistita pana in anul 1991 cand Allen a fost trimis in razboiul din Golf. Dupa plecarea sotului ei, Sandra a trebuit sa se ocupe singura de casa, de copii si de asemenea sa nu-si neglijeze slujba. In timpul unei misiuni sotul ei a fost ranit si si-a pierdut memoria. Mai mult, Allen a ramas imobilizat de la sold in jos fiind nevoit sa foloseasca un scaun cu rotile si sa invete din nou cum sa vorbeasca, cum sa se imbrace si treptat sa isi aminteasca de familia sa.
Sandra povesteste ca, la inceput, a fost foarte greu deoarece barbatul era mereu nelinistit, furios si mereu distant. "Alan se izolase, era evident ca nu vroia sa fie cu noi. Statea in fiecare zi in sufragerie si privea in gol. Daca incercam sa vorbesc cu el nu ma asculta. Doctorii ii spuneau ca cel mai bine pentru el este sa ramana intr-un mediu familial fiindca acesta parea sa fie cel mai bun medicament pentru el.
Situatia a durat nu mai putin de sase ani, timp in care Alan mergea la un centru de reabilitare, copiii incercau sa-l ajute vorbindu-i despre viata lor de la inceput, iar Sandra ii arata mereu poze cu ei si copiii si ii insotea peste tot.
Cei doi nu mai aveau viata sociala fiindca toti cunoscutii il priveau cu mila lucru care il facea pe Alan sa sufere, si atunci preferau sa nu mai iasa cu prietenii. Sandra simtea ca locuieste cu un strain si ca uneori situatia ii scapa de sub control, dar nu a renuntat nici o clipa sa-si iubeasca sotul. Nimic nu parea sa functioneze pana cand intr-o zi Sandra a descoperit ca singurul lucru care il inveselea pe sotul ei era un catelus care se numea Endal. Endal a reprezentat un real ajutor pentru Allen fiindca i-a redat increderea in el.
Cu timpul viata familia Sandrei a revenit la normal, si asta dupa ce Allen a inceput sa se recupereze preocupandu-se din nou pentru copii si iubindu-si din nou sotia, dar din perspectiva unui nou om. Impartasind zilnic momente de veselie si iubire cei doi au reusit sa reconstruiasca marea lor dragoste din cenusa. Ca dovada o dragostei ce ii unea, cuplul si-au reinnoit juramintele in 2002. Allen nu si-a recapatat memoria, dar s-a indragostit pentru a doua oara de sotia sa.

Niciun comentariu: